ANUNȚ SELECȚIE LOGO PROIECT EDUCAȚIONAL

Casa Corpului Didactic a Județului Bistrița-Năsăud invită cadrele didactice din orașul Bistrița să participe împreună cu elevii la un concurs de selecție pentru LOGO-ul proiectului educațional „Diversitate, Incluziune & Democrație – reconfigurarea culturii și vieții școlare”, acronim D.I.D., cod 2018-EY-PMIP-R1-0007, finanțat prin Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European (SEE) 2014-2021, sub programul 3, Programul de Educație, Burse, Ucenicie și Antreprenorialul Tinerilor (www.eea4edu.ro).
Logo-ul trebuie să reflecte/să sugereze Școala Democratică (care promovează valori precum: respect pentru diversitate, integrarea și incluziunea diversității, libertate de gândire și de exprimare, respect pentru drepturile omului, pace și cetățenie activ-participativă) și să conțină însemne/simboluri naționale (la alegere) ale României și Norvegiei. Se acceptă orice tehnică de lucru.
Varianta finală se va trimite către CCD BN, direct la sediul din Bulevardul Independenței, nr. 24, Bistrița, sau prin mail (dacă formatul este digital) la adresa cgimbuta@yahoo.com sau/și gimbuta.alina@ccdbn.ro, până la data de 02 Noiembrie 2018.
Toate lucrările primite vor fi încărcate pe platforma Tricider (www.tricider.com) pentru a fi votate on-line.
Toți participanții vor primi diplome de participare la această activitate ce are ca obiective promovarea Programul de Educație, Burse, Ucenicie și Antreprenoriatul Tinerilor (www.eea4edu.ro) în rândul școlilor din Bistrița, respectiv creșterea nivelului de vizibilitate a proiectului implementat de CCD BN.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu lucrări cât mai diverse, mai inspirate și mai colorate!

Pentru detalii suplimentare:
Prof. metodist Alina Gîmbuță, coordonator de proiect
0751800096

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Simpozion Internațional

KAHOOT și PADLET

Crearea de scenarii ale viitorului